Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterdenhaag.nl


  Gratis waarzegsters uit Den Haag beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Gratis waarzegsters uit Den Haag beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u gratis hulp en advies van waarzegsters uit Den Haag.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Gratis ervaringen over Gratis gratis waarzegsters uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau sleept me door een heftige periode heen met een niet aflatende dosis humor brengt hij enorm veel lichtheid en zet hij mij in mijn kracht. Beau is doortastend en eerlijk in zijn voorspellingen. Voor mij is hij het beste medium hier op de lijn. Tot gauw Beau.




Ervaring van Sandra met waarzegster Beau   Ervaring van Sandra met waarzegster Beau   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Hey Nelleke, onze verbinding viel weg.
Wou je hartelijk bedanken voor het fijne consult, en wou je meegeven dat het enorm bijzonder was wat je allemaal vertelde. het was gewoon de nagel op de kop. Ik hoop dat je voorspelling mag uitkomen wat betreft de man met de ongezonde situatie met zijn ouders. Ik bel je zeker nog terug, als ik je te pakken krijg. Dank je wel voor je advies xxx.




Ervaring van Debby met waarzegster Nellekke   Ervaring van Debby met waarzegster Nellekke   Ervaring van Debby geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Christelle
  Ervaring met waarzegster Christelle
  Chruistelle, dankjewel. heb je al enkele malen gesproken. Je geeft me rust en voel dat je eerlijk en zuiver bent. Dank. Edina.




Ervaring van Edina met waarzegster Christelle   Ervaring van Edina met waarzegster Christelle   Ervaring van Edina geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Niamh
  Ervaring met waarzegster Niamh
  Dank je wel Niamh, je bent een schat.Duizend maal dank lieve medium Niamh, je bent super. tot snel xxx. Cato.




Ervaring van Cato met waarzegster Niamh   Ervaring van Cato met waarzegster Niamh   Ervaring van Cato geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Phaedra
  Ervaring met waarzegster Phaedra
  Bedankt Phaedra voor de voorspelling en voor het advies. ik ga met de nieuwe inzichten aan de slag. Top.




Ervaring van Jeniffer met waarzegster Phaedra   Ervaring van Jeniffer met waarzegster Phaedra   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  ik vond het een zeer fijn gesprek met medium Carola. Ze gaf me advies waar ik zeker wat mee ga doen. Doe zo verder.

Groetjes Kim.




Ervaring van Kim met waarzegster Carola   Ervaring van Kim met waarzegster Carola   Ervaring van Kim geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Louise is een topmedium, mijn motorolie lampje branden en ze had gelijk zat geen motor olie in ook zag ze goed dat er een nieuwe motor in geplaatst zou worden in de auto en ook dat er een onderdeel besteld is waar we toen nog op gingen wachten.
Ook zag je goed over al die losser mannen in me leven die heb ik allemaal eruit gegooit.
Louise je bent meer dan 5 sterren waard xxx.




Ervaring van S met waarzegster Louisa   Ervaring van S met waarzegster Louisa   Ervaring van S geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shariffa
  Ervaring met waarzegster Shariffa
  Lieve Shariffa, wat een mooie reading heb je me gegeven, van begin tot eind, alles klopte ook. En de tijd zal het leren. Een warme groet in licht en liefde.
Liefs Suzanne.




Ervaring van Suzanne met waarzegster Shariffa   Ervaring van Suzanne met waarzegster Shariffa   Ervaring van Suzanne geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  1 woord voor deze prachtdame, buitengewoon.
Kan wat een ander niet kan, voorspellingen komen uit en kan de situatie beschrijven zoals het is zonder veel vragen te moeten stellen.
Top.




Ervaring van Babs met waarzegster Cassandra   Ervaring van Babs met waarzegster Cassandra   Ervaring van Babs geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Lieve Nellekke,
Ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Superblij met u op de lijn. Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank u wel lieve Nellekke voor alles.
Liefs.




Ervaring van Koppige Steenbok met waarzegster Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok met waarzegster Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha,
Eergister belde ik je over een woning die ik ging bezichtigen.Je had er geen goed gevoel bij, er zou iets met de buren zijn. Gister bij de bezichtiging gebeurde precies wat je al voorspelde; de buurman kwam klagen over geluidsoverlast. Je had het echt helemaal goed gezien. Dank lieverd.
Kijk er naar uit je binnenkort te bellen met het nieuws over het huis vlakbij het park.
Veel liefs.




Ervaring van NM met waarzegster Isha   Ervaring van NM met waarzegster Isha   Ervaring van NM geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi lieve Sophia
Je bent een lieve rustige vrouw die altijd gelijk heeft en die ook altijd goed helpt met alle vragen die je hebt en je kan altijd met je lachen en wat je in je kaarten ziet klopt ook allemaal en wat je als tip geeft ga ik zeker wat mee doen voor met alles en vooral met de dieren als de dingen uit komen en en als het me gelukt is die tip die je gaf dan ga ik je zeker bellen en laten weten.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erkan
  Ervaring met waarzegster Erkan
  Ne kadar rahatlatici, huzur verici bir ses tonunuz var. Hem kartlara bakildi ve ona gore yorum yapaldi, hemde insani yondende nasihatlar verildi. Cok memnun kaldim. Sadece bir falci ile konusmadim, ben daha cok nasihat veren bir abi bir kuzen, bir baba gibi dinledim onu.




Ervaring van Seyran met waarzegster Erkan   Ervaring van Seyran met waarzegster Erkan   Ervaring van Seyran geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Blessed
  Ervaring met waarzegster Blessed
  Dankjewel lieve Blessed.
Wat jij doet is zo fijn, je geeft vertrouwen en positiviteit.
Jij bent ook een super leuke persoonlijkheid.

DANKJEWEL.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Blessed   Ervaring van Karin met waarzegster Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Negilia, bedankt bedankt bedankt Negilia. Ik sprak je een maand terug en je wist me precies te vertellen wat ik over 3 a 4 weken mocht verwachten. Negilia, je voorspelling is vandaag in mijn voordeel uitgekomen, zoals jij het tegen me zei. Jij kan wonderen verrichten. We praten binnenkort uitgebreid hierover. Wat ben je geweldig
Ik ben je zeer dankbaar. Liefs WT.




Ervaring van WT met waarzegster Negilia   Ervaring van WT met waarzegster Negilia   Ervaring van WT geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit.

Lieve groet van Jane.




Ervaring van Jane met waarzegster Gazali   Ervaring van Jane met waarzegster Gazali   Ervaring van Jane geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes, Enya.




Ervaring van Enya met waarzegster Kiki   Ervaring van Enya met waarzegster Kiki   Ervaring van Enya geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Bedankt voor alles Yuorah. Bedankt voor alles . Dikke knuffel van Daniella. Voor het verdere verloop houd ik je zeker op de hoogte.




Ervaring van Daniella met waarzegster Yuorah   Ervaring van Daniella met waarzegster Yuorah   Ervaring van Daniella geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Lieve Louisa, ik heb u gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten en je hebt zo goede inzichten.

Trudy.




Ervaring van Trudy met waarzegster Louisa   Ervaring van Trudy met waarzegster Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Zoals hij zelf altijd zegt, met beide voetjes op de grond. Geen fantast, een vriendelijke man die me al zoveel advies heeft gegeven. Bel hem al jaren, en zet me iedere keer op de juiste weg. Bedankt Dirk.




Ervaring van Solange met waarzegster Dirk   Ervaring van Solange met waarzegster Dirk   Ervaring van Solange geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.




Ervaring van amira met waarzegster Nina   Ervaring van amira met waarzegster Nina   Ervaring van amira geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nima
  Ervaring met waarzegster Nima
  Lieve, beste Nima
Zojuist weer met jou gesproken.
Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt.
Er is een mooie klik tussen hen.
De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt.
Jij behoort tot mijn favoriet.
Je bent een lieve, rustige warme vrouw.
Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel.

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Nima   Ervaring van Daphne met waarzegster Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Sorry viel weg, zo een gezellige dame. Hoop dat alles mag uitkomen, ik vertrouw er toch op, ik laat het weten grtjs.




Ervaring van Sonia met waarzegster Leandra   Ervaring van Sonia met waarzegster Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster KC
  Ervaring met waarzegster KC
  Goede aanwijzingen gegeven aangaande mijn angst over mijn job. Ook mij gecomplimenteerd, en das ook fijn om eens te horen. Bedankt.




Ervaring van Adrienne met waarzegster KC   Ervaring van Adrienne met waarzegster KC   Ervaring van Adrienne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos, had gelijk weer. Had andere gebeld en die waren niet zeker over dat hij zou komen en dat hij twijfelde of hij zou komen. JOS niet, hij was zeker dat hij komt en ook niet dat hij twijfelde. En heb gecheckt aan de persoon.
Dank je wel jos.




Ervaring van Sfinx met waarzegster Jos   Ervaring van Sfinx met waarzegster Jos   Ervaring van Sfinx geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sim
  Ervaring met waarzegster Sim
  Dankje wel voor ons goed gesprek en om de kaartjes te leggen. Dit doet veel deugd. De verbinding viel uit. Heeel veel dank.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sim   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sim   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jayna
  Ervaring met waarzegster Jayna
  Lieve Jayna, wat ben jij goed zeg. Een zeer verhelderende reading gehad. De tijd zal het leren. Ik blijf positief en heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik heb fijn en openlijk met je kunnen praten. Je had je zegje in het begin al gedaan en zonder dat ik je iets verteld had, klopte t exact. Dank je wel. ook veel licht en liefde voor jullie. liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met waarzegster Jayna   Ervaring van Suzanne met waarzegster Jayna   Ervaring van Suzanne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  Had een zeer aangenaam gesprek. Ze wist exact over mijn kinderen hoe ze zijn als persoontje. Zeker een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Malika met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Malika met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Malika geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster KC
  Ervaring met waarzegster KC
  Treffend hoe je dingen wist te vertellen. Je hebt mij gerust gesteld en een weg laten zien. Hiervoor wil ik je enorm bedanken. Ik ga vol moed en vertrouwen het nieuwe jaar in. Dank je wel.
Lieve groet.




Ervaring van ns met waarzegster KC   Ervaring van ns met waarzegster KC   Ervaring van ns geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Lieve Negilia,
Heb je net weer gesproken. Een kort maar een fijn gesprek. Bel gauw terug.




Ervaring van S met waarzegster Negilia   Ervaring van S met waarzegster Negilia   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  lieve cassandra,
je voorspelling is weer uitgekomen, je had weer gelijk.




Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . met waarzegster Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  lieve Nina, je bent echt een lieverd. Jij stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen.
Dank je wel.




Ervaring van christel met waarzegster Nina   Ervaring van christel met waarzegster Nina   Ervaring van christel geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Negilia
  Ervaring met waarzegster Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met waarzegster Negilia   Ervaring van H.H. met waarzegster Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  soms spreek je iemand die meer kennis van zaken heeft dan de meeste in hun pink. Niemand kon mij lezen Nona-Jo wel.

Buren-ruzie inzicht gegeven. Werk helderheid gegeven plus uitkomst. Vragen over kinderen-jeugdzorg tot in de puntjes voorspelt.

Dat ik rust moest nemen daar had ze wel een punt, genomen en in een betere energie gekomen.

Ze leest met haar ogen, ze voelt met haar gevoel. God Nona-Jo ben je zo dankbaar dat uit al die mediums jij alleen mij kon lezen en veel dingen zijn uitgekomen.

Liefs je trouw vriendin E.E.




Ervaring van E.E. met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van E.E. met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Hallo John,

fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen. Dank voor je mooie woorden. BEDANKT voor de verhelderende toekomstvoorspelling. Warme groetjes . Anita.




Ervaring van Anita met waarzegster John   Ervaring van Anita met waarzegster John   Ervaring van Anita geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterdenhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden