Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegsterdenhaag.nl


  Gratis waarzegsters uit Den Haag beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
  Gratis waarzegsters uit Den Haag beantwoorden uw vragen. Hier krijgt u gratis hulp en advies van waarzegsters uit Den Haag.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Gratis ervaringen over Gratis gratis waarzegsters uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegsterdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Lieverd, ik heb je net telefonisch gesproken en nogmaals, bij deze. Dank voor je inzichten. Je voorspelling is uitgekomen, onverwachts en zo snel. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sonja   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Lieverd, zoals beloofd mijn berichtje als je voorspelling zou uitkomen. Ik heb het je net telefonisch verteld. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Anoniem met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Nou, kort en krachtig hoor. Helder en duidelijk. Zeer tevreden mee.




Ervaring van James met waarzegster Marya   Ervaring van James met waarzegster Marya   Ervaring van James geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Wat fijn u gesproken te hebben en dat ik via u mijn oma haar stem weer kon horen. Wat was dat fijn en ben u daarvoor enorm dankbaar. We hebben een heel prettig en positief gesprek gehad en zal uw adviezen volgen.
Nogmaals hartelijk dank en zeker aan te raden bij derden. Absoluut de moeite waard en zeer vriendelijk en oprecht.

Xxxjes.




Ervaring van Cindy met waarzegster Desteny   Ervaring van Cindy met waarzegster Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  Mathilda is snel, scherp en heeft een standvastige heldere blik op de toekomst. Aanrader.




Ervaring van Natalie met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Natalie met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Natalie geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Thanks lieverd voor je email. Ik weet dat ik eigenlijk had moeten wachten met contact opnemen. Maar had even een 'zwak' momentje na 5 weken geen contact. Ik ga het vertrouwen houden en het nu vanuit hem laten komen. Dankje voor je mooie email weer en positieve woorden. Kan ik weer even mee verder. Fijn weekend en veel liefs S.




Ervaring van S. met waarzegster Donna   Ervaring van S. met waarzegster Donna   Ervaring van S. geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Lieve Marya, jij bent echt mijn Engel die mij altijd positieve energie toestuurt. Bedankt voor jou wijze woorden en mooie voorspellingen die altijd uitkomen.
Dikke knuffel lieverd.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Marya   Ervaring van Ingrid met waarzegster Marya   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Wat een vrouw. Hart op de tong, no nonsens, een meerwaarde voor deze lijn.




Ervaring van Dirk met waarzegster Louisa   Ervaring van Dirk met waarzegster Louisa   Ervaring van Dirk geplaatst op 5 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kathy
  Ervaring met waarzegster Kathy
  Sorry dat ik ineens ophing.
Maar ik ga het plan voortzetten. En ga lekker slapen en morgen ook mijn eigen plan trekken.
Bedankt voor het advies.
Grt. De beller van net.




Ervaring van L met waarzegster Kathy   Ervaring van L met waarzegster Kathy   Ervaring van L geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk, ik ken niemand die zo snel en accuraat antwoorden geeft en niet praat over wat ik helemaal niet gevraagd heb. Het is een paar maand geleden dat ik je belde en ik had de hoop al opgegeven dat wat je me vertelde zou uitkomen. Maar niets is minder waar, het is exact gegaan zoals je vertelde. Mijn oprechte dank.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Lieve Desteny
Ik had enorme keuze stress ivm job keuze. Je had me gezegd dat alles goed ging komen en dat ik vertrouwen moest hebben. Langs deze weg wil ik je bevestigen dat je gelijk had. De job is bijna te mooi om waar te zijn en mijn nieuwe werkgever gelooft ook heel hard in me dat ik nodig had in mijn carrière. Tot nu toe had je over alles gelijk. Bedankt voor je advies, positiviteit en steun.




Ervaring van L. met waarzegster Desteny   Ervaring van L. met waarzegster Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gypsy
  Ervaring met waarzegster Gypsy
  Voelt goed aan .
Zeker de moeite waard.
Ik bel snel weer.
Alles klopt wat deze lieve dame zegt.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Gypsy   Ervaring van Nathalie met waarzegster Gypsy   Ervaring van Nathalie geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gypsy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angell
  Ervaring met waarzegster Angell
  Angell is een zeer vlot medium. Nog voordat jij je vraag heb gesteld is ze al aan het werk. Ze geeft duidelijke aanwijzigingen over wat is en wat herkenbaar is en vandaar uit stelt ze helder vast wat komt. Zeer professioneel medium. Enorme aanrader.




Ervaring van Jon met waarzegster Angell   Ervaring van Jon met waarzegster Angell   Ervaring van Jon geplaatst op 4 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ellize
  Ervaring met waarzegster Ellize
  Super lieve vrouw, bevestigde mij wat meerdere collega's op de lijn vertelden. Groetjes Y.




Ervaring van Leeuw met waarzegster Ellize   Ervaring van Leeuw met waarzegster Ellize   Ervaring van Leeuw geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Beste Carola,
De omschrijving van die persoon waar ik naar vroeg klopt. Je doet het heel goed. Dank voor de inzichten.




Ervaring van Eugie met waarzegster Carola   Ervaring van Eugie met waarzegster Carola   Ervaring van Eugie geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  lieve Yuorah, je zat er helemaal op. Ik zal je raad verder opvolgen en hou je op de hoogte. Bedankt. je bent een aanrader.




Ervaring van Gerard met waarzegster Yuorah   Ervaring van Gerard met waarzegster Yuorah   Ervaring van Gerard geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met waarzegster Sid   Ervaring van Barbara met waarzegster Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Super bedankt MB R. Heel fijn u gesproken te hebben. Ik kan alles plaatsen en daarvoor wil ik je heel erg bedanken. Christel.




Ervaring van Christel met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Christel met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Christel geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roos
  Ervaring met waarzegster Roos
  Het was een zeer aangename en verhelderend uitleg. en deze mevrouw nam echt tijd om je vragen te beantwoorden en te luisteren. een aanrader
.




Ervaring van Liana met waarzegster Roos   Ervaring van Liana met waarzegster Roos   Ervaring van Liana geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  bedankt voor jouw luisterend oor. Het heeft lang geduurd, maar zo als je zei, niets komt voor zijn tijd. Hartelijk dank .




Ervaring van Paulina met waarzegster Zoya   Ervaring van Paulina met waarzegster Zoya   Ervaring van Paulina geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  Wow Annicka, ik kon het me niet voorstellen. maar wat je voorspelde kwam binnen een paar weken uit. De persoon ook precies beschreven.




Ervaring van anoniem met waarzegster Annicka   Ervaring van anoniem met waarzegster Annicka   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annicka
  Ervaring met waarzegster Annicka
  gisteren een reading gehad van deze lieve dame en al wat ze zei klopte. ook raad gekregen als relatiecoach en deed deugd zoiets te mogen horen. Hopelijk komen haar mooie voorspellingen uit en kan ik een mooie toekomst tegemoet gaan. Dank je wel voor je reading.




Ervaring van A met waarzegster Annicka   Ervaring van A met waarzegster Annicka   Ervaring van A geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erkan
  Ervaring met waarzegster Erkan
  Erkan heeft voor mij de Reading gedaan in het Engels en hij was 100% accuraat. Niet normaal hoe scherp en duidelijk hij was in zijn voorspellingen. Zeker een aanrader.




Ervaring van Kitty met waarzegster Erkan   Ervaring van Kitty met waarzegster Erkan   Ervaring van Kitty geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Lieve Louisa. Wat heb je mij fantastisch geholpen. Echt ongelooflijk wat je me vertelde en dat je helemaal gelijk had.
Liefs M.




Ervaring van Miriam met waarzegster Louisa   Ervaring van Miriam met waarzegster Louisa   Ervaring van Miriam geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angel Felice
  Ervaring met waarzegster Angel Felice
  Jij bent echt een dame met engelen geduld.
Jij bent heel erg goed en jij gaat nog veel groter worden.je bent een tophelderziende. liefs van Danielle.




Ervaring van Danielle met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Danielle met waarzegster Angel Felice   Ervaring van Danielle geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Angel Felice  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  Een heel fijn en prettig gesprek. De toon waarmee ze spreekt is al erg rustgevend. En niet onbelangrijk zei ze dingen waar ik me wel in kon vinden. Wat naar mijn gevoel wel klopte. Dank.




Ervaring van Rosh met waarzegster Karlien   Ervaring van Rosh met waarzegster Karlien   Ervaring van Rosh geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeremy
  Ervaring met waarzegster Jeremy
  Net een zalig telefoongesprek gehad met Jeremy.
Wauw echt zat er bonk op zonder veel te vertellen, luisterend oor en zeer aangenaam om naar te luisteren.
Geef zo mooi raad, nu maar hopen dat alles snel uitkomt ga meteen aan de slag met uwe raad.
Hou je zeker op de hoogte je tovert een glimlach op mijn gezicht. Grts anneke .




Ervaring van Anneke met waarzegster Jeremy   Ervaring van Anneke met waarzegster Jeremy   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nima
  Ervaring met waarzegster Nima
  Lieve Nima,
Bedankt voor je super fijne redding, eerlijk, duidelijk en oprecht. Het liep precies zoals u had voorspeld. Dank je wel prachtig mens.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nima   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lola is echt de beste. Verteld geen onzin en is eerlijk en oprecht. Alles wat je met tijd aangaf is uitgekomen. Je bent de beste in je werk, bedankt Maria.




Ervaring van Maria met waarzegster Lola   Ervaring van Maria met waarzegster Lola   Ervaring van Maria geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Beste Lola wat ben ik blij met u. u bent een super positieve vrouw en heel meegaand. er waren wat dingetjes aan de gang en u heb me echt heel goed geholpen. alles wat u voorspelde is uitgekomen. bedankt liefs Monica .




Ervaring van Monica met waarzegster Lola   Ervaring van Monica met waarzegster Lola   Ervaring van Monica geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau is een heel fijn medium, hij neemt de tijd en is heel goed in het invoelen van mensen en situaties.




Ervaring van anoniem met waarzegster Beau   Ervaring van anoniem met waarzegster Beau   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Lieve Nelleke, weer zat je bovenop een voorspelling. Je gaf aan dat de vriend van mijn bff niet deugde. Hij zou psycho narcistisch gedrag vertonen en de relatie zou spoedig op de klippen lopen. Het is precies gegaan zoals jij had voorspeld.




Ervaring van E. met waarzegster Nellekke   Ervaring van E. met waarzegster Nellekke   Ervaring van E. geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  He dirk. Is alsof je me kende. Leuk dat je de dingen benoemt zoals ze zijn. Heel erg bedankt voor je steun en de oplossingsgerichte tips op mijn maat.




Ervaring van Valerio met waarzegster Dirk   Ervaring van Valerio met waarzegster Dirk   Ervaring van Valerio geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Lieve lo.
Wat een topper ben jij.
Zo lief mee gaand.en de consulten zijn top.en komen ook uit ongelooflijk ook binnen de tijdsbestek.ik hoop je snel weer te spreken.
Als ik er door heen kom op de lijn haha .
Liefs brit.




Ervaring van Brit met waarzegster Lola   Ervaring van Brit met waarzegster Lola   Ervaring van Brit geplaatst op 1 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sita
  Ervaring met waarzegster Sita
  Kan niet wachten om je te spreken. 1ste x beller. Ik wacht geduldig totdat je weer beschikbaar bent.




Ervaring van Nieuwe klant met waarzegster Sita   Ervaring van Nieuwe klant met waarzegster Sita   Ervaring van Nieuwe klant geplaatst op 30 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegsterdenhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegsterdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegsterdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegsterdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden